20 Ağustos 2014 Çarşamba

 VIOLETTA ROL DAĞITIMI


Martina Stoessel döküm tarafından seçildiDiego Ramos yerine Avrupa'da bir seçmelere takip, bir öneri ile Violetta babası olarak dökme olarak ve teyit edilmiştir aktör. Francesca oynayan aktris Lodovica Comello, oldu katılıyor Milan okul ve yönetmen bazı insanlar bazı öğrencileri provinare geleceğini söyledi. Daha sonra katılmaya karar verdiaktör Ruggero Pasquarelli de bir öneri ile seçildi.

Ikinci sezonu için, aktörler Simone Lijoi, Rodrigo Velilla, Artur Logunov dışında ilk sezon döküm, çoğu  ve başrol oyuncusu Pablo Espinosa. Ayrıca açıklandı teyit edilmiştir Valeria Baroni, Xabiani Ponce De Leon, Paloma Sirven, Gerardo Velázquez, Carla Pandolfi ve benzeri León, Diego yeni rakibi oynayacak Diego Domínguez tarafından oynanan yeni karakter dahil, ve daha sonra aktörler sırasıyla Lara, Marco, Emma, DJ, Esmeralda ve Jackie personify Valentina Frione. Onun tek Hurricane söylüyor bölüm 11 kendini Bridgit Mendler katılır gibi bir görünüm için Ayrıca, aynı zamanda Disney Channel İtalya ile ilgili bazı videoları görünmesini Milan, Napoli ve Roma'da serinin hayranları için orada döküm edildi



Üçüncü sezon serisi Fransız aktör Damien Laureta

ve Meksika aktris Macarena Miguel parçası olacak




Violetta Ana karakterler




Herman Castillo



Diego Ramos oynadı. Violetta babası. O büyük ölçekli kamu ve özel bina projeleri ile devreye uluslararası bir inşaat şirketi sahibi parlak bir mühendis, var. O zeki ve sıkı. Karısının ölümünden beri, o büyük bir kalbi var yatıyor onun katılığına arkasında, kızının aşırı korumacı olmuştur ama oluyor.

Herman kızı için iyi bir etkisi olduğu dikkate Jade adında bir kız arkadaşı vardır. Angie, Violetta için yeni mürebbiye, geldiğinde Ancak o bunu itiraf etmek istemiyor olsa bile, şaşkın ve hissediyor, ona âşık biter.





Violetta Castillo




Martina Stoessel tarafından oynadı. O hayat dolu parlak bir kız, ama o da yalnız ve babası tarafından aşırı var. Hâlâ bunu bilmiyor olsa da, annesi bir eşsiz sesini mirasını var. Babasından o kitap sevgisi ve üstün bir zeka miras. Violetta spontan ve samimi olduğunu ve onun zihnini konuşuyor. O sadece dünyada kendi yerini bulmaya çalışıyor.

O Buenos Aires döndüğünde, 'Stüdyo 21' de bir çok prestijli müzik okulu özel piyano dersleri alarak başlar. Orada, o kendi kaderinin ve onu geçmişin hikayesi ona doğru götürecek yeni bir dünya keşfedeceksiniz. İlk başta, Violetta en arkadaşları o ürkek olduğunu düşünüyorum, ama yakında onlar, onun gerçek kişiliği keşfedeceksiniz. O da Tomas gizli bir ezilme vardır. O onun arkadaşı ona aşık olduğunu, çünkü insanlar bilmesinler çalışır, ve o kötü bir arkadaş gibi görünmek istemiyor. [18]



Tomas Heredia




Pablo Espinosa oynadı. O biraz uzak, bazen çekici, mütevazi, kendinden emin ve. O gitar çalar ve şarkı söyler ve şarkıları onun kişiliğini yansıtır. O bir asistan olarak onu işe alır profesör Beto, bir hibe ile 'Stüdyo 21' katılır. O İspanya'da doğdu ama ninesine bakmak için annesiyle birlikte Buenos Aires taşındı.

Tomas uzakta tüm talipleri kızını tutmaya çalışır Herman, rağmen Violetta aşık. Leon onun sevgisi onun ana rakibi. Violetta ve Leon aşık Ama, o kıskanıyor ve hayır için bir cevap alıyor ve Violetta en yolu ve Leon'un ilişkisinde alır değil, ikinci bir şans için soruyor. [18]

Leon



Jorge Blanco tarafından oynadı. O, kibirli kibirli ve tam kendisi, ama Leon iyi bir kalbi var. O Ludmila ile var Ancak, o ortalama görünebilir. Tomas aksine, o zengin bir aileden geliyor ve bir yaşam için çalışmak zorunda asla. Leon 'Stüdyo 21' katılır ve büyük bir sanatsal potansiyele sahiptir.

Başlangıçta o Ludmila, onun kız arkadaşı, ona ilgi çünkü Tomas geri almak için Violetta kalbini kazanmak istiyor. Ancak, onun iradesine karşı Violetta aşık olacaktır. O genellikle Studio 'cool' kalabalık dışarı sarkar rağmen, León dürüst bir adam. O sadece onun onu sahnede korkmayın yardımcı olur onun için düşen sonra çok Violetta hayalini adam olmak için her şeyimi ve ayrıca kendi ilişki başladı, ne onu öper olacaktır.





Ludmilla Ferro



Mercedes Lambre tarafından oynadı. O iyi bir aileden geliyor. O nedenle 'Stüdyo 21' ve, Leon için mükemmel kız arkadaşı serin ve çekici bir kız. O oldukça diva, ama o da bir yalancı, çıkarcı ve kibirli bir karakter. O görüntü ile takıntılı ve her zaman özel 'Studio 21' de, ilgi merkezi olmak istiyor ediyor. O her zaman bir şımarık ve zalim bir kişidir çünkü o ne istediğini alır.

Tomas tamamen farklı olmasına rağmen, ona çekilir. O Violetta aşık çünkü Tomas onu yok sayar ve Ludmila takıntılı ve kıskanç alır. Onun yetenek ve doğal güzelliği onu gölgede bırakmak olabilir, çünkü o Violetta bir düşman görür ..

Her adam gibi, o bir takipçi var:. Naty





Francesca Cauviglia





Lodovica Comello tarafından oynadı. O, zeki fedakar ve iyi bir arkadaş. O ailesi çok mücadele etmek o 'Stüdyo 21' katılabilirsiniz sahip olduğunu biliyor. O aile şirketi, 'Restó Bar' çalışan ağabeyi Luca gibi, İtalya'da doğdu.

O Tomas aşık, ama o sadece bir arkadaş olarak onu görüyor.Başında o Violetta kıskanç, ama onlar çok iyi arkadaş olmaktan kurtulamıyor. Francesca de o Camila ve Maxi ile arkadaş olur 'Stüdyo 21' katılır.





Camila Torres





Candelaria Molfese tarafından oynadı. O, giden komik ve adalet çok güçlü bir duygusu vardır. İnandığı şey için mücadele edecek ve arkadaşları için her şeyi yapacağız.

O en iyi Maxi ve Francesca ile arkadaş ve başarılı bir şarkıcı olma hayalleri var.

O çok yetenekli, ama o gerçek bir yıldız olmak için gerekli sanatsal olgunluğa ulaşamamıştır gerçeğinin farkında.


Maximiliano "Maxi" Ponte





Facundo Gambandé tarafından oynadı. O 'Stüdyo 21' en iyi dansçı ve onun favori tarzı Sokak Dansı. O, komik, yaratıcı, esprili ve rüya, ve o müzik onun geleceği olduğunu hiç şüphem var. O klavye, synthesizer çalar ve bas bilgisayarda sesleri oluşturur ve bir gün kendi albümünü kaydetmek için umuyor.

Onun en iyi arkadaşı müzikal zevkleri ve Ludmila, Leon ve 'cool' taraftar için ortak nefreti paylaşan, Camila olduğunu. O çok kolay aşık ama o kız çok şanslı değil, o yüzden sık sık onunla aşık zanneden kız yapmaya çalışıyorum sorun içine alır.



Natalia "Naty" Vidal





Alba Rico ile oynadı. Ludmila sağ eli, bazen rağmen o hayvan gibi daha fazladır. Naty güzel! O moda için yaşar ve diğer öğrenciler üzerinde aşağı bakar. Derinlerde, o başarının tek yolu 'cool' kalabalığa ait olduğunu düşündüğü bir çok güvensiz bir kız.

O iyi bir dansçı ve şarkıcı, ama Ludmila onun elinden kadar parlaklık izin vermez. Naty ki o bunu asla bir şey olsa Ludmila, kendi yararı için ona ihanet olabilir bilir. O onun yanına olmanın ona popülerlik elde etmenize yardımcı olacaktır inanmaktadır çünkü Ancak, o Ludmila ile kalır. Daha sonra sezon 1 o Maxi ve tersi için duygularını geliştirir. Onlar ikinci sezonunda bir çift olurlar yapmak.



Andres





Nicolás Garnier tarafından oynadı. Leon'un destekçisi ve en iyi arkadaşı. O beceriksiz ve biraz sersem değildir, ama yaptığı her şeyde iddialı.


Bazen iki kez bir şeyler duymaya ihtiyacı var, ama o çok güvenen kişidir. Andres çok iyi kalpli ve yüreğinde müzik vardır.





Luca Cauviglia





Simone Lijoi tarafından oynadı. Francesca kardeşi ve 'Restó Bar', çocuklar genellikle takıl 'Stüdyo 21' yanındaki bir bar yöneticisi. Yaklaşık 7 metre boyunda olmak ile kombine Güçlü kişiliği zaman içinde, onlar iyi bir kalbi var olduğunu fark edecek, herkes Luca kötü bir öfke vardır düşündürüyor ama.

Luca çok iddialı olduğunu ve o müşterileri çekmek için 'Stüdyo 21' den adamların yetenek yararlanabilirsiniz biliyor. O bir 'Restó Band' içine onun restoran dışında aile işletme çalışan, Luca da kardeşi gibi, bir sanatçı olmak istiyorum, çünkü, kendi şarkılarını söylemeye eğer mümkünse, canlı gösteriler sunmak ve dönüştürür.



Broadway





Samuel Nascimento ile oynadı. Broadway 'Stüdyo 21' de yeni. O São Paulo, Brezilya geliyor. Camilla ona aşık olduğunu ve onu kazanmak için her şeyi yapacağız.





Napolyon "Napo"





Rodrigo Velilla tarafından oynadı. Adını önermek gibi, Napo, 'Napolyon' bir kişiliğe sahiptir. O iyi bir arkadaş olduğunu ve her zaman kabul edilmesi arıyor.

O zaman, kuzeni Ludmila ile takıl ve 'cool' kalabalığın biri olabilir ama istediği başından itibaren, o ayrı onlardan kayması ve iyi adamlardan biri olacak.

O Violetta ile erişim sınava alır ve şarkı söylemek ve dans için onun yeteneği sayesinde geçer.





Braco





Artur Logunov tarafından oynadı. Akıllı ve biraz vahşi, kendi bir dünyada yaşamak gibi görünüyor! O harika bir haşhaş ve Hip Hop dansçı.

Onun görünüm ve onun aksanı o yabancı olduğunu ortaya, ama o nereden geldiğini o asla gerçekten söylüyor. O üzgün ya da sinirli aldığında o bir kız fancies çünkü O Rusça veya Ukraynaca konuşan başlar, birkaç dil biliyor ve. O her fırsatta ülkesinin tavsiye bir atasözü ya da bir parça vardır, ve o her zaman arkadaşlarına yardım etmeye hazır. O asla o bahseder rağmen, Braco Violetta gizli bir ezilme vardır ve o aslında o kapıcılar dolapta kilitli zaman o kayıp gitmişti duyunca çok üzülmüştü.





Angeles "Angie" Carrara




Clara Alonso oynadı. Müzik ve sanat düşkün karizmatik canlı, eğlenceli, ... Angie gittiği her yerde parlayan özgür bir ruhtur. O Herman ölen eşinin üvey kardeş, ama Violetta Angie teyzesi olduğunu bilmiyor. Annesinin ölümünden sonra, Angie boşuna, çeşitli girişimlerde yeğeni ile temasa geçmek, yaptı. Violetta Buenos Aires'e geri döndü Yani, Angie o ona yakın olmak, böylece yeni mürebbiye gibi davranıyor.

Angie da Herman arkasından, şarkı öğretir ve 'Stüdyo 21' onu mesleki yolundan Violetta rehberlik edecektir. Angie kimseye karşı onun yeğeni savunmak, ama o Herman.There çekilmenin itiraf asla o ve herman evli alacak bir söylenti. Pablo Violetta 2 başka bir kıza aşık olduğunda o heartboken edilir.




Olga Patricia Peña




Mirta Wons tarafından oynadı. Castillos 'ev kaleci. O kendiliğinden, yaratıcı, eğlenceli, konuşkan, bir gossiper ve o giden olduğunu. O Ramallo çarpıldı ama Ramallo sadece bir arkadaş olarak onu görüyor. Annesinin ise Herman iyi bir arkadaşım, ve o para, yiyecek ya da büyük ev için Herman kullanmadığınız olanlar için sevgi dolu ve sevecen evin bekçisi olarak Olga Violetta seviyor.





Lisandro Ramallo





Herman kişisel asistanı ve arkadaşımsın - Alfredo Allende (bugünkü 1. Sezon) tarafından oynadı.





Jade LaFontaine






Florencia Benítez tarafından oynadı. Herman kız arkadaşı. O görüntü takıntılı bir çok yüzeysel kadın. O, baştan çıkarıcı kıskanç, telaşlı, bencil ve manipülatif olduğunu. O çok arsız olduğunu ve bu onu eğlenceli hale getirir, o gerçekten büyüleyici bir hain var.Gölgelerde gerçek cani kardeşi Matías olduğunu.

Yeşim çok varlıklı bir aileden geliyor. O zengin doğmuş ve asla bir günlük işi yapmak zorunda, ama onun servetini kaybeder ve yaşam tarzını korumak için tek yol Herman evlenmek olduğuna karar verir ve o sürekli onu manipüle ediyor bu yüzden oldu.

O Herman dikkatini çekmek için onunla rekabet nedeniyle Jade Violetta nefret ediyor. Daha sonra Angie, Herman aşkının doğrudan rakibi nefret edecek.



Matías LaFontaine




Joaquín Berthold tarafından oynadı. Jade kardeşi. O kötü yollarından gerçek beyni. O Herman servet fethetmek için Jade manipüle. O Violetta evinde yaşıyor ama Jade onu kısa sürede o işi alır gibi dışarı taşımak istiyor. Zeki sinsi ve aynı zamanda. Jade kadar vida hep Jade kurtarmak için atlar ve sonra dediğinde Jade söylemeye çalışıyorum ne çok farklı olması hakkında döndüğü, "ne demek istedi ..." dedi.





Gregorio Casal





Rodrigo Pedreira tarafından oynadı. Stüdyo 21 narsisistik koreografi öğretmeni. Gregorio sonra stüdyo yönetmeni olur. O inatçı ve o stüdyodan Tomas tekme için bir bahane bulmak için Tomas çevresindeki gizlice Andre gönderir yüzden kesinlikle Tomas nefret ediyor.





Roberto "Beto" Benvenuto





Pablo Sultani tarafından oynadı. Müzikal kompozisyon Studio 21'in dalgın, sakar öğretmen. Ancak, o bütün öğrenciler tarafından sevilen, ve onun için çalışır ve sık sık onun aşk hayatı boyunca Tomás'ı kılavuzları gibi Tomas'ın özellikle yakındır. O, sadece, nazik ve komik karakter ve Gregorio karşı Angie ve Pablo ile sık sık taraf olduğunu. O Beto olarak bilinir.





Pablo Galindo





Ezequiel Rodríguez tarafından oynanır. Stüdyo 21 mevcut geçici direktörü. Yönettiği gösterinin yetmezliği nedeniyle, o Resto Band bir iş teklifi aldım sonra Studio 21 kovuldu edildi. O bütün öğrenciler tarafından tercih edilmektedir Ancak o çıkmıyor.





Antonio Fernández Vallejo





Alberto Fernández de Rosa tarafından oynadı. O Studio 21 sahibi ve Violetta büyükannesi bir yakın arkadaşım. Onun yokluğunda, Pablo oyunculuk müdür olarak atandı. O gösteri başarısız sonra Pablo ateş ve ardından yönetmen olarak Gregorio atadı.



Violetta Destek Rolü Alan karakterler



Federico (Ruggero Pasquarelli) o İtalya'dan geliyor ve o Herman bir arkadaşının oğlu olduğu için, Violetta evinde barındırılmaktadır.
Helena "Lena" (Lucia Gil) Natalia kız kardeşi. O da çok Gregorio tarafından takdir edildi müzikal blog yazıyor. Daha sonra onu sorar ve Lena kısa bir süre için Studio 21 katılır.
Angelica (Nilda Raggi) Violetta en anneannesi.
Rafael Palmer (Almanca Tripel) Pablo kıskanç yapar Stüdyo 21'de O Angie düşüyor, mezun küresel bir süperstar olduğunu.
Laura (Nicole Luis) Andres 'kardeş. O kadar zeki masum ve melek değil ama. Maxi ona aşık ama Laura onunla böler.
Marotti (Diego Alcala) YouMix en yapımcı, Studio 21 gerçekliği fiyaka sitesidir.
Andrea (Nikole Castillo) Studio 21 öğrencisi olduğunu ve çello çalıyor. O Maxi deli gibi aşık olduğunu ve onu kazanmak için mümkün olan her şeyi yapar. O Maxi kıskandırmak için Andre dayanıyor.
(Sadece söz) Maria Saramego Violetta annesi ve Herman geç karısı. O Violetta 5 yaşında iken o trajik bir kazada ölen Studio 21. mezun ünlü bir şarkıcı oldu.
Agustina (Iara Muñoz) Tomáš 'kuzeni. O çok sevimli, ihale ve biraz kendini beğenmiş olduğunu. O Violetta ile olabilir o yüzden Tomás'ı destekler.
Maestro Zambrano (Pedro Maurizi) o Agustina aşık olduğunu, büyük bir müzik yeteneği ile bir dahi olduğunu.
Psicólogo (Martín Pavlovski'nin) Antonio onun öfke sorunları aşmak için Gregorio tavsiye psikolog olduğunu.
Dr Lombardo (Mariano Musimeci) Matías'daki ve hukuki konularda gözaltında sorumlu subay olduğunu.
Sr Amendola (Francisco Benvenuti) Pablo Studio 21 gösteri için işe sanat yönetmeni.
Gustavo (Thiago Batistuta) Stüdyo 21. Naty en ona aşık bir öğrenci, fakat o sadece Ludmila daha yakın olabilmek için onu kullanır.
Charly (Jesús Villegas) evcil hayvan gıda sorumlu yapımcı, o "Un chancho feliz" imajını sözleşme imzalamak olmak ve Ludmila aldattı.
Mara (Sumi Justo) Restó Bar'da yeni aşçı. Maxi ona aşık, ama sonra onun kuzeni olduğunu öğrenir.
Valeria (Yasmim Manaia) Broduey kuzeni.
Oscar Cardozo Emma'nın koruması ve Olga erkek arkadaşı.
Ambar (Agustina Cabo) Esmeralda kızı. O, manipülatif kaprisli ve küstah bulunuyor. O başkalarının ne kaydeder ve bunları kendi yararına extorts bir tablet sahibi.

0 yorum:

Yorum Gönder